| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
collan Founder


Data inscrierii: 28/Aug/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: 29/09/2007 17:46 Titlul subiectului: Background ciudat |
|
|
Deci pt inceput creati un document nou cam de 500X500 de culoare nearga
Dupa va duceti la Filter->Render->Lens flare si aplicati urmatoarele setari:
Acum mai aplicati incaodata acelasi urmare dar schimbati punctul de unde porneste lumina:
Si incaodata acelasi rezultat (si gata)
Acum va duceti la Filter->Stylize->Find edges
Iar acum apasati Ctrl + i pentru a inversa culorile iar dupa apasati Ctrl + U si aplicati:
Acum mergeti la Filter->Distort->Wave si aplicati:
Acum apasati Ctrl + J pentru a se multiplica layerul ca in desenu de mai jos
Acum selectati cele doua layere si apasati Ctrl + E pentru a le unii
Dupa, mergeti la Image->Apply image si selectati:
Si asta este imaginea finala
Sursa http://supremegfx.org _________________
 |
|
| Sus |
|
uahanamiti Newbie

Data inscrierii: 30/Iun/2012 Mesaje: 6 Localitate: Ukraine
|
Trimis: 16/07/2012 06:53 Titlul subiectului: |
|
|
| I like your post, very interesting indeed. |
|
| Sus |
|
|